Küldetés

 

Küldetésünknek tekintjük azt, hogy minél több céggel megismertessük a környezetbarát és hulladékmentes reklámajándékozás műfaját. A marketing szférában mindig szükség lesz promóciós ajándékokra. A GREENPROMO kollekció termékeivel úgy használhatod ezt a marketing eszközt, hogy közben nem szennyezed a környezetet és értéket teremtesz. Fontos számunkra a környezettudatos véleményformálás ezért rendelésedhez különböző CSR tevékenységet kínálunk.  

 

Nem titkolt szándékunk, hogy megismertessük a cégekkel a reklámajándékozás tudatosabb, környezetkímélőbb változatát.

Kérünk, hogy a következő rendelésednél gondolkodj Te is tudatosan és kérj tőlünk ajánlatot a GREENPROMO kollekcióból, így együtt tehetünk a környezetünkért, bolygónk egészségéért.

Rendelésedért cserébe vállaljuk, hogy nettó 150.000 forint rendelési értékenként egy őshonos magyar fát ültetünk a céged nevében:)

Az eseményről sajtó anyagot készítünk és emléktáblát küldünk, amit a céged CSR tevékenységébe beilleszthetsz.

 

 
 
 

 

 

 

A természeti erőforrások mértéktelen felhasználása, és környezetünk kritikus mértékű szennyezése miatt minden egyes környezetbarát termék és minden egyes környezettudatos lépés fontos szerepet tölt be bolygónk életében. Cégünk éppen ezért mélyen elkötelezett a környezetvédelem, a fenntartható fejlődés, gyermekeink jövője, és a vállalati felelősségvállalás mellett.

környezettudatos gondolkodás

Nem lehetetlen küldetés...

Hazánkban már sok olyan cég és civil szervezet működik, akiknek fontos a környezetvédelem, többségük elsősorban a lakosság szemléletmódváltásán dolgozik. A mi célunk az, hogy a magyarországi cégeken keresztül, velük együttműködve részt vehessünk egy környezettudatosabb társadalom létrehozásában. Munkánkkal hozzájárulunk a fenntartható fejlődés megvalósulásához, hazánk környezeti állapotának és a lakosság életminőségének javulásához és a környezetbarát magatartásformák kialakulásához, tömegessé válásához. Szeretnénk minél több, hazánkban működő céget is bevonni ebbe a folyamatba.

 

Visszajelzésed rendkívül értékes számunkra. Ha további információra van szükséged bármelyik, általunk forgalmazott környezetbarát reklámajándék kapcsán, az alábbi mezők kitöltésével közvetlenül, weboldalunkról is üzenhetsz nekünk.