„Intelligens” textilek - bioaktív anyagokkal az élhetőbb környezetért

Fontos Önnek az egészséges életmód és környezetének tisztán tartása? Szeretne családja számára egészséges és biztonságos otthont teremteni? Az M&A Kft. olyan „intelligens” textileket forgalmaz, melyekkel biztosra veheti, hogy otthonába a legkorszerűbb eljárással készült textilek kerülnek, miközben élhetőbb környezetet teremthet családjának.


Az „Intelligens” textilek a neves német textilgyártó cég, a Schmitz-Werke GmbH. gyárából Drapilux márkanéven kerülnek ki, akik számára a folyamatos korszerűsítés és fejlesztés elsődleges fontosságú. Célkitűzésük, hogy textiljeik révén élhetőbb, egészségesebb környezetben tölthessük napjainkat oly módon, hogy a textilek designja sem kerül háttérbe.

Az „intelligens” textilek egyik jelentős csoportját a bioaktív anyagok teszik ki, melyek anti-bakteriális hatásuknak köszönhetően tartós védelmet biztosítanak a baktériumok ellen és segítik megőrizni otthonunk tisztaságát. A Drapilux bioaktív anyagainak használata különösen ajánlott az allergiás panaszokkal küzdők számára, mivel különleges összetevőinek köszönhetően megszűri a levegőt. Az „air” anyagok jelentősen visszafogják a kellemetlen szag terjedését a lakóterekben, miközben a pollenanyagokat is csökkentik, sőt jelentősen megszűrik az ételszagokat, semlegesitik a dohányfüstöt. Az akusztik textilek használata a külső zajforrás redukálására alkalmas.

Az „intelligens” textilek legnagyobb csoportját a lángmentes anyagok teszik ki, melyek tűz esetén nem lobbannak lángra, a meleg hatására elolvadnak, meggátolják a füst és gázok terjedését. A legújabb nemzetközi szabványok szerint tesztelt lángmentes anyagok egyaránt használhatóak közintézményekben, irodákban és otthonainkban is.

 

Az intelligens lakástextil felhasználásáról az M&A Kft. honlapján talál további információkat:
www.manda.hu.