Virágmagos tasak

Egy csipet „élet" ajándékba

 

Saját termékfejlesztés keretében a GREENPROMO megalkotta a tökéletes reklámajándékot.

Szerettem volna egy olyan terméket létrehozni, ami megfelel a tökéletes szóróajándék minden kritériumának: olcsó, nagy emblémázható felülete van, hasznos, különleges, egyedi, figyelemfelkeltő, nagy mennyiségben rendelhető, rövid a gyártási határideje és természetesen beleillik a GREENPROMO kollekcióba, hiszen környezetbarát.

 

A kreativitásom nem hagyott nyugodni, amíg el nem készült a Virágmagos tasak.

6x6 cm-es újrahasznosított karton tasakban virágmag vagy fűszernövény mag.

A tasak egyik oldalán ültetési információ és a benne lévő mag megnevezése, másik oldalán céglogó. 

Tökéletes reklámajándék, amivel garantáltan örömet okozol. :)

 

Ez a termék jelképezi számomra mindazt, amit a GREENPROMO képvisel. A környezetvédelmet, a jövőt, a játékosságot, a különlegességet, az egyedi ötleteket.

Ezzel a GREENPROMO termékkel garantáltan sokkal nagyobb sikert fogsz elérni, mint az unalmas, környezetre káros műanyag tollakkal, és még az ára is nagyon kedvező!

Dönts felelősen, válaszd a jövő ajándékát Te is!

 

A termék híre gyorsan elterjedt a barátaim között is. A leggyorsabb Bánhidi Brigi coach barátnőm volt (banhidibrigitta.com), aki még a prototípus előtt beleszeretett a termékbe, és az egyik előadás-sorozatához a MÜPA-ban ezt a terméket használta marketing eszközként. Mivel a logójában a napraforgó a domináns, ezért neki dísznapraforgó magot tettünk a tasakokba. A siker nem maradt el. Az ügyfelei mind dicsérték az ötletes ajándékot, ami hozzájárult, hogy az előadásról a nagy adag tudásmennyiség mellett, egy kedves, ötletes emlékkel térjenek haza.

Őszintén örülök, hogy egy olyan nagy tudású ember, aki 2012-ben elnyerte az Év Coacha díjat, felfedezte azt az értéket, amit a környezettudatos reklámajándékok rejtenek.