A KÖZÖSSÉG

Örömmel jelentjük be hogy létrehoztuk A KÖZÖSSÉGET, ahova tartozni menő.

És reméljük, eljön az az idő is, amikor nem ide tartozni ciki lesz! 

A KÖRNYEZETTUDATOS ÉS HULLADÉKMENTES REKLÁMAJÁNDÉKOT HASZNÁLÓK KÖZÖSSÉGE azzal a céllal jött létre, hogy az ebbe a csoportba tartózó cégek büszkén mutathassák meg vásárlóiknak, célcsoportjuknak, beszállítóiknak, konkurenciájuknak, a tudatos gondolkodásukat.

Akik ebbe a közösségbe tartoznak, méltán lehetnek büszkék arra, hogy a gazdasági életben úgy állnak helyt, hogy közben a környezetükre is gondolnak.

Minden egyes felelősen gondolkodó cég mögött olyan felelősen gondolkozó emberek állnak, akik felismerték azt az erőt, ami a példamutatásban rejlik. Ez az az erő, ami képes eljutni a fogyasztókhoz és elérni, hogy versenyhelyzetben a jobb, a tudatosabb, a felelősen gondolkodó céget válasszák.

Tiszta szívvel ajánljuk A KÖZÖSSÉG-be tartozó cégeket, mert ők már bizonyítottak:

FKF Zrt.

FKF Zrt.

Az FKF Zrt. lakossági ügyfelei és a gazdálkodó szervezetek, intézmények számára hulladékgazdálkodással, köztisztasággal és közútfenntartással kapcsolatos, valamint egyéb szolgáltatásokat nyújt.

Olajterv Csoport

Olajterv Csoport

Az OLAJTERV CSOPORT fő tevékenysége: ipari- infrastruktúra-létesítmények komplex (EPC) megvalósítása, a szénhidrogén ipar, vegyipar, energiaipar, a környezetvédelem területén. Tevékenységi körébe tartozik továbbá beruházások előkészítése, környezetvédelmi, engedélyeztetési dokumentációk kidolgozása, szakértői feladatok ellátása.

Air Liquid

Air Liquide

Az Air Liquide Csoport a világ vezető vállalata az ipari, egészségügyi és környezetvédelmi gázok, valamint a kapcsolódó szolgáltatások területén. A világ 75 országban, 42 300 alkalmazottal van jelen. Alaptermékei az oxigén, nitrogén, argon, hidrogén és más gázok gyártása és forgalmazása mellett az Air Liquide magas színvonalú műszaki megoldásokat kínál ügyfelei számára.

Monsanto

Monsanto Magyarország
A Monsanto a mezőgazdasági termékek és technológiai megoldások egyik legnagyobb szállítója a világon. A vállalat egyedülálló innovációkat ért el a növényi biotechnológiában, a genomikában és a nemesítésben, amelynek eredményeképpen nőtt a termelékenység és emellett csökkent a gazdálkodás költsége.

Árpád Fejedelem Gyógyszertár

Árpád Fejedelem Gyógyszertár

A Hódmezővásárhely kertvárosában működő Árpád Fejedelem Gyógyszertár magas szakmai felkészültségű és segítőkész gyógyszerészekkel, kollegákkal várja kedves vásárlóit.

                                                         

Magyar Diáksport Szövetség

A Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) a legnagyobb magyarországi civil szervezet az ifjúsági- és diáksport területén. Szervezetük küldetése hogy minél több gyermeket vonjanak be az aktív sportprogramokba és népszerűsítsék az egészségfejlesztő testmozgás fogalmát (HEPA-koncepció)

Grimas

A GRIMAS Ipari Kereskedelmi Kft. 1993-ban alakult. A cég fejlődése során arra törekedett, hogy partnereit a fémipari anyagvizsgálat területén a legszélesebb profillal tudja kiszolgálni.

ATV

Az ATV (korábban egy ideig Magyar ATV) néven bejegyzett magyarországi televíziós társaság, az első magyar magán TV csatorna. 1990 óta sugározza műsorait.

Baptista Szeretetszolgálat

A Baptista Szeretetszolgálat küldetése a rászoruló emberek igényeinek a támogatása származástól, nemzetiségtől, vallástól és bőrszíntől függetlenül, valamint a katasztrófát szenvedők mentése és segítése. A Baptista Szeretetszolgálat mára az egyik legnagyobb magyarországi segélyszervezetté érett.

GEKKO Képességfejlesztő Játszóházak Országos Hálózata

"Minden 14 évesnél fiatalabb gyermek számára komplex, egyénre szabott pedagógiát nyújtunk a legmagasabb szakértelemre alapozva. Nálunk minden nap gyermeknap, a problémák kezelésében pedig a megelőzés kapta a főszerepet."

      ITV Kurzor Kft.

                                              Irodaszer kereskedelem, webáruház, irodagép szerviz, ingyenes szaktanácsadás a belváros szívében. Igényes környezet, ügyfélbarát kiszolgálás.

 

Eventikum

A cég az üzleti rendezvényszervezés területén működik. Az Eventikum munkatársai hisznek abban, hogy a teremtő elme és az innovatív megoldások segítenek valóra váltani azt a célt, amiért egy rendezvényt életre hívunk.

Csepeli Futó, Szabadidő és Életmód Egyesület

A csepeli egyesület célja a környezettudatos és sportos életmódra nevelés a családban.

NABI

A NABI (North American Bus Industries) a világ egyik vezető tömegközlekedési autóbuszgyártója. A cég terméke a világon egyedülálló, SCRIMP technológiával készülő, könnyűszerkezetes autóbusz, a CompoBus. A NABI buszai a hagyományos dízel erőforrás mellett a környezetbarát gázüzemű (CNG, LNG) motorokkal, valamint hibrid meghajtással egyaránt elérhetőek.

EU-CSOPORT

2005-ben néhány üzletember gondolt egy merészet. A vízió egy hatalmas cégcsoportról szólt, amelyben az egyes cégek egymást erősítve, egymás tapasztalatait, anyagi hátterét felhasználva erősödnek. Hamar bebizonyosodott, hogy a kapcsolati tőke, a közös tapasztalat soha nem látott emelkedés felé vezeti mind a csoportot, mind az egyes cégeket.